ACEROLA SWEET TBL 75MG N250

C-vitamiin on tugev antioksüdant, mis tõstab organismi vastupanuvõimet, soodustab raua imendumist ning hoiab nahka tervena. Annustamine: 1 tablett päevas. Päevane annus (1 tablett) sisaldab: C-vitamiin 75 mg (94%*). * - % soovitatavast päevasest kogusest täiskasvanutele. Koostis: sahharoos, glükoos, fruktoos, askorbiinhape, acerola-kirsi ekstrakt, naatriumaskorbaat, mustsõstra jahu, pinnatöötlusaine E470b, paakumisvastane aine E551, looduslähedane vaarika lõhna-ja maitseaine.

Kogus
20.60€ 10.30€
 
ALPECIN DOUBLE-EFFECT ŠAMPOON 200ML

Esimese sammuna kaotab šampoon peanahalt ketenduse ja kõõma, valmistades nii ette tee kofeiini kompleksile. Teise sammuna tungivad aktiivsed koostisained sügavuti juuksejuurtesse, stimuleerivad juuste kasvu, tugevdavad nõrgenenud juuksejuuri ja pärsivad pärilikku juuste väljalangemist. Kasutamine: Hoida peanahal 2 minutit ning seejärel loputada. Koostis: Aqua, sodium laureth sulfate, laureth-2, disodium laureth sulfosuccinate, sodium lauroyl glutamate, caffeine, panthenol, PEG-120 methyl glucose dioleate, hydrolyzed wheat protein, salicylic acid, sodium chloride, piroctone olamine, sodium citrate, propylene glycol, citric acid, polyqueternium-7, menthol, zinc PCA, niacinamide, tetrasodium etidronate, potassiumsorbate, sodium benzoate, phenoxyethanol, parfum, limonene, Cl 60730.

Kogus
14.30€ 5.72€
 
ARSILK KORDUVKASUTATAV NÄOMASK MUST SUURUS L N1

Tegemist ei ole meditsiinilise maski ega isikukaitsevahendiga. Näomaski kandmine aitab kaasa viiruse leviku takistamisele eelkõige avalikes, rahvarohketes ruumides. Suu ja nina ees kantavat kaitsemaski kasutatakse kaitseks piisknakkuste eest, samuti vähendab see aerosoolide lendumist hingamisteedest ja pakub kaitset nende sissehingamise vastu. Kahekordne mask on valmistatud hästi hingavad polüesterkangast, mis on töödeldud antibakteriaalse HeiQ Viroblock tehnoloogiaga, mis vastab ISO 20743 ja ISO 18184 standardile. Maski voodri materjaliks on orgaaniline puuvillane kangas. Kangas on steriliseeritud OEKO-TEX standard 100 alusel, mis tähendab, et sobib ka tundliku nahaga kasutajale. Näomask on korduvkasutatav, kestab kuni 30 pesukorda ja seda tuleb puhastada pärast iga kasutuskorda vastavalt juhistele. Maski kasutamine ei asenda teisi kaitsemeetmeid nagu distantsi hoidmine, regulaarne kätepesu, desinfitseerimine jms.

Kogus
8.60€ 2.58€
 
ARSILK KORDUVKASUTATAV NÄOMASK MUST SUURUS M N1

Kahekordne korduvkasutatav näo kaitsemask on valmistatud hästi hingavast polüesterkangast, mis on töödeldud antibakteriaalse HeiQ Viroblock tehnoloogiaga. HeiQ Viroblock tehnoloogi kaitseb kangast mikroobide ja bakterite eest. Voodri materjaliks on nahasõbralik puuvillane kangas. Maski kummid on pehmest materjalist ja neid on võimalik reguleerida silikoonist stopperite abil. Näo kaitsemask on korduvkasutatav, kestab kuni 30 pesukorda ja seda tuleb puhastada pärast iga kasutamist vastavalt juhistele: pesta 60º juures, triikimine keskmisel temperatuuril, trummelkuivatus madalal temperatuuril, pleegitamine keelatud. Ära kanna maski järjest liiga pikalt (optimaalne aeg ca. 3 h), leia vahepeal võimalus viibida värskes õhus. Mask tuleb vahetada siis, kui see on niiskunud. Maski kasutamine ei asenda teisi kaitsemeetmeid nagu distantsi hoidmine, regulaarne kätepesu, desinfitseerimine jms. Peale maski näolt eemaldamist aseta see suletud kotti või otse pesumasinasse ja puhasta käed.

Kogus
8.60€ 2.58€
 
AVENT TOITMISLUTT NATURAL 1.ELUKUUST (2 AUGUGA) N2

Pehme ja aeglase vooluga rinnakujuline kroonlehekujuliste süvenditega silikoonlutt lutipudelist toidetavatele beebidele alates 1. elukuust. BPA-vaba (ei sisalda bisfenool A). Enne kasutamist steriliseerida Avent sterilisaatoris või keeta 5 minutit. NB! Sobib ainult Philips Avent Natural pudelitele. Vahetage lutti pärast 8 nädalast kasutamist.

Kogus
10.20€ 3.06€
 
BEFUXIN CHAGA ELIKSIIR 120ML

Kasutamine: 1 tl lahustatuna 50 ml vees, 3 korda päevas 30 minutit enne sööki. Päevane annus (15 ml) sisaldab: 3 g kasekäsna musta pässikut (Inonotus obliquus). Koostis: hüdroalkohoolne kasekäsna musta pässiku ekstrakt 1:5 % alk 10% vol. Mitte kasutada alla 18-aastastel, raseduse ja imetamise korral. Mitte ületada soovituslikku annust. Toidulisand ei asenda mitmekesist ja tasakaalustatud toitumist.

Kogus
11.40€ 7.41€
 
COMPEED VILLIPLAASTER VÄIKE N6

Kasutamisjuhised: Enne kasutamist pese ja kuivata nahk. Ära kasuta infektsiooniga haavadel. Plaastri parima kinnitumise saamiseks kontrolli, et villi piirkonnas olev nahk poleks kreemine ega õline. Aseta plaaster otse villi peale jälgides, et sa ei puuduta kleepuvat osa. Kontrolli, et kõik plaastri ääred oleksid korralikult silutud. Jäta Compeed plaaster villile nii kauaks, kuni see ise ära tuleb. plaastri eemaldamiseks venita seda aeglaselt piki nahka. Parimate tulemuste saamiseks kasuta Compeed plaastrit seni, kuni nahk on täielikult paranenud. Diabeetikutel konsulteerida enne kasutamist arstiga. Mitte kasutada nakatunud haavadel. Karbis on 6 plaastrit mõõtudega 2,0x6,0 cm.

Kogus
9.70€ 6.31€
 
ECOSH MUST PÄSSIK + MUST KÜÜSLAUK KAPS N90

Toode sisaldab musta pässikut ehk chagat ja musta küüslauku. Küüslauk toetab hingamisteede ja veresoonkonna tervist, toetab maksa talitlust ja aitab hoida soolestiku mikrobioloogilist tasakaalu. Kasutamine: 1 - 4 kapslit päevas enne sööki või vastavalt terapeudi/arsti soovitusele. Mitte ületada soovitatavat päevast annust. Mitte tarvitada raseduse ja rinnaga toitmise korral. Ravimite tarvitamise korral konsulteerida arsti või apteekriga. Päevane annus (4 kapslit) sisaldab: musta pässiku (Inonotus obliquus) pulber 1200 mg, musta küüslaugu (Allium sativum) pulber 800 mg. Koostis: musta pässiku, e. chaga (Inonotus obliquus) pulber, musta küüslaugu pulber (Allium sativum), taimne kapsel (glaseeraine pullulaan). Hoida kuivas, temperatuuril kuni 22 kraadi, kaitstuna otsese päikesevalguse eest.

Kogus
18.90€ 11.34€
 
FREE ACTIVE PUTUKATÕRJEVAHEND SPREI 100ML

Free Aktiivne putukatõrjevahend on lõhnatu, tõhjus ja toimiv. Kuivab nahal kiiresti, ei jäta plekke. Kaitseb sääskede, puukide, kärbeste ja muude hammustavate putukate eest. Enne kasutamist loksutada. Pihustada ühtlaselt nahale. Vältida silma sattumist! Kaits säilitamiseks korrata iga 6-8 tunni järel või pärast ujumist/higistamist. Toode sobib igas vanuses inimestele. Toimeaine: etüül-N-atsetüül-N-butüül-beeta-alaninaat/200g/kg.

Kogus
14.60€ 4.38€
 
HANERASVASALV BABY 50ML

100% looduslikest komponentidest koosnev hanerasvasalv sisaldab lisaks hanerasvale ka mesilasvaha, mis on meeldiva lõhnaga ja pehmendab nahka. Kasutusjuhend: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Kasutada ainult tervel nahal, mitte vigastatud ega kahjustatud kohtadel. Kanda soovituslik kogus salvi (lastel olenevalt vanusest 0,5g-2g, täiskasvanutel 2g-3g) kergelt masseerides rindkerele, kaelale, seljale ja jalataldadele 2-3 korda päevas. Tuulise ja külma ilmaga välistegevuste korral kanda õhuke kiht salvi katmata kehaosadele. Samuti määrida salvi kergelt masseerides rindkerele, seljale ja jalataldadele ka enne magama minekut. Vältida silma ja suhu sattumist. Võib kasutada ka alla 3-aastastel lastel. Mitte kasutada palavikuga üle 38,5ºC. Koostis: hanerasv, mesilasvaha.

Kogus
7.90€ 3.95€
 
INHALAATOR GT NEB TOITEADAPTER

Kogus
10.50€ 3.15€
 
LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO(+) KREEM PROBLEEMSELE NAHALE SPF30 40ML

Effaclar duo (+) SPF 30 La Roche-Posay kuumaveeallika veega. Parandab iluvigu, avab ummistunud poorid, silub nahadefekte ja kaitseb UV-kiirguse eest. Näidustused: aknekalduvusega nahk, püsivad iluvead ja nahadefektid. Nähtavad poorid. Toime: vähendab silmanähtavalt iluvigasi ja ummistunud poore, nahatekstuur paraneb ja läige on kontrolli all. Katsetatud kõrge saastetasemega keskkonnas. Värskendav geel-kreem. Niisutab ja matistab. Ei jäta nahka kleepuvaks ega rasvaseks. Ei tekita komedoone. Kasutamine: Kandke näole hommikul, pärast naha puhastamist. Koostis: Aqua/Water, Octocrylene, Glycerin, Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Alcohol Denat, Niacinamide, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dimethicone, Sorbitan Stearate, Silica, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Styrene/Acrylates Copolymer, Propylene Glycol, Potassium Cetyl Phosphate, Diisopropyl Sebacate, PEG-20, PEG-8 Laurate, Zinc PCA, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Inulin Lauryl Carbamate, Mannose, Carnosine, Poloxamer 338, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Disodium EDTA, Sucrose Cocoate, Capryloyl Salicylic Acid, Vitreoscilla Ferment, Xanthan Gum, Salicylic Acid, Parfum/Fragrance.

Kogus
28.30€ 18.40€
 
LIVSANE MULTIVITAMIIN LAHUSTUV TBL LASTELE N20

Toidulisand toetab tervist ja immuunsüsteemi. Meeldiv troopiliste puuviljade maitse. Tablette on kerge manustada ja need on kõhusõbralikud. Kasutamine: lastele alates 4. eluaastast: lahustada üks tablett päevas klaasis (200ml) vees. Päevane annus 1 tablett sisaldab: biotiin 15 µg (30%*), foolhape 140 µg (70%*), niatsiin 9 mg NE (56%*), pantoteenhape 4 mg (67%*), vitamiin A 400 µg RE (50%*), vitamiin B1 0,7 mg (64%*), vitamiin B2 0,8 mg (57%*), vitamiin B6 0,5 mg (36%*), vitamiin B12 1,5 µg (60%*), vitamiin C 30 mg (38%*), vitamiin D 10 µg (200%*), vitamiin E 8 mg α-TE (67%*), kaltsium 320 mg (40%*), raud 2,8 mg (20%*), jood 90 µg (60%*). *protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele. Koostis: sidrunhape (hapestaja), naatriumvesinikkarbonaat (happesuse regulaator), kaltsiumkarbonaat, sorbitool (mahuaine), maltodekstriin (maitseaine), peedi pulber, naatriumtsüklamaat (magustaja), L-askorbiinhape (C-vitamiin), DL-α-tokoferüülatsetaat (E-vitamiin), atsesulfaamkaalium (magustaja), raud-II-laktaat, nikotiinamiid, D-pantetonaat, kaltsium, riboflaviin (värvaine), tiamiinmononitraat (vitamiin B1), riboflaviin (vitamiin B2), püridoksiinvesinikkloriid (vitamiin B6), retinüülatsetaat (vitamiin A), pteroüülmonoglutamiinhape (foolhape), kaaliumjodiid, D-biotiin, kolekaltsiferool (vitamiin D), tsüanokobalamiin (vitamiin B12).

Kogus
4.20€ 2.10€
 
LIVSANE OHATISEPLAASTER N15

Livsane ohatiseplaastrid on želatiinivabad hüdrokolloidplaastrid, mis kokkupuutel haavavedelikuga muutuvad geeliks. Soodustavad külmavillide paranemist ja leevendavad valu. Vähendavad armistumist. Nähtamatu ravi, mis sobib kasutamiseks meigi all. Püsivad paigal kuni 12 tundi. Veekindlad. Mitte kasutada teadaoleva ülitundlikkuse korral toote või selle koostisosade suhtes, eriti polüisobuteenide ja karboksümetüültselluloosi suhtes. Mitte kasutada nakatunud haavadel. Ainult ühekordseks kasutamiseks. Mitte kasutada koos kreemiga.

Kogus
16.50€ 6.60€
 
MEDELA BF RINNAPIIMA SÄILITUSKOTT 180ML N25

Rinnapiima säilitamiseks, transportimiseks ja rinnapiima soojendamiseks mõeldud säilituskotid. Toode on mõeldud ühekordseks kasutamiseks. Ühe koti maht 180 ml. Pakis 25 kotti. BPA-vaba.

Kogus
13.30€ 7.98€
 
MEDELA BF RINNAPIIMA SÄILITUSKOTT 180ML N50

Rinnapiima säilitamiseks, transportimiseks ja rinnapiima soojendamiseks mõeldud säilituskotid. Toode on mõeldud ühekordseks kasutamiseks. Ühe koti maht 180 ml. Pakis 50 kotti. BPA-vaba.

Kogus
20.20€ 12.12€
 
MÖLLER'S OMEGA-3 MAGNE ACTIVE KAPSLID N100

Möller's Omega-3 Magne Active unikaalne koostis ühendab endas vajalikke toitaineid aktiivsele inimesele. Magneesium aitab kaasa normaalsele närvisüsteemi toimimisele, psühholoogilistele funktsioonidele ja aitab vähendada väsimust ning kurnatust. Vitamiin C ja D aitavad kaasa immuunsüsteemi normaalsele toimimisele. Oomega-3-rasvhapped EPA ja DHA toetavad südame tööd ning aitavad säilitada normaalset ajutalitlust. Kasutamine: 3 kapslit päevas täiskasvanutele. Päevane annus (3 kapslit) sisaldab: kalaõli 1740mg, millest oomega-3 rasvhapped 1148mg (EPA 557mg, DHA 418mg), magneesium 225mg (60%*), vitamiin D3 15mcg (300%*), vitamiin C 240mg (300%*) - *NRV-protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele. Koostis: kontsentreeritud kalaõli, želatiin (veise), magneesiumoksiid, niiskusesäilitaja (glütserool), L-askorbiinhape, stabilisaatorid (valge ja kollane mesilasvaha), niiskusesäilitaja (sorbitool), emulgaator (rasvhapete monoglütseriidid), toiduvärvid (raudoksiid ja raudhüdroksiid, briljantsinine FCF), antioksüdant (tokoferoolikontsentraat), kolekaltsiferool. Toidulisand ei asenda mitmekesist ja tasakaalustatud toitumist. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust.

Kogus
27.50€ 17.88€
 
NELGIÕLI 100% PUNGAST 10ML

Nelgiõli (Eugenia carophyllata) pungast. Tugevate antiseptiliste omadustega ja üldtoniseeriv. Valu leevendav. Kasutamine: Kõhuvalu puhul määrida nelgiõli sisaldava massaažiõliga kõhupiirkonda. Külmetuse korral võib Inhaleerida kuumas vees lahustatud õliaure või võtta vanni. NB! Nahka ja limaskestasid ärritav toime. Kasutada tugevalt lahjendatuna (alla 1%). Kuna tegemist on kõrgekontsentratsiooniliste ainetega, tuleb eeterlikke õlisid alati hoida lastele kättesaamatus kohas kindlalt suletud pudelis. Reeglina mitte määrida lahjendamata õli otse nahale. Koostis: 100% eeterlik õli, mis sisaldab fenoole 70-85% (eugenool 70-85%), estreid 8-16% (eugenüülatsetaat 8-15%), seskviterpeenid 6-14% (betakarofülleeni 5-12%) jt.

Kogus
3.70€ 1.11€
 
PAIRA MUSTIKA FORTE ZN+TBL N80

Mustikas aitab kaitsta silmi ja säilitada silmade tervist ning toetada silma võrkkesta normaalset funktsiooni. Tsink aitab hoida normaalset nägemist, aitab kaasa vitamiin A normaalsele ainevahetusele ja immuunsüsteemi normaalsele talitlusele. Kasutamine: Lapsed 3 - 7 a: 1 tablett 2 korda päevas; lapsed 8 - 14 a: 1 tablett 3 korda päevas; täiskasvanud ja üle 14 a lapsed: 2 tabletti 2 korda päevas. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Päevane annus (4 tabletti) sisaldab: mustikamarjade ekstrakt 800 mg, tsink 12 mg (120%*) - *% protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele. Koostis: mustika (Vaccinium myrtillus) marjade ekstrakt, magusaine sorbitool, tsinktsitraat, paakumisvastane aine mikrokristalne tselluloos, laktoos, tärklis, paakumisvastane aine rasvhapete kaltsiumisoolad.

Kogus
8.20€ 4.10€
 
SIDRUNHEINAÕLI 10ML

Sidrunhein (Cymbopogon flexuosus). Antiseptiline ja värskendav, parandab vereringet. Peletab putukaid. Kasutatakse lihasvalude korral. Jalavann vähendab jalgade higistamist. Juustele mõjub tervendavalt nende kammimine juukseharjale piserdatud õliga. Kasutamine: massaaži tegemiseks 1-2 tilka eeterlikku õli 5ml alusõli kohta. Vanni jaoks tilgutada ca 6 tilka õli vannivette. Nahale kandmiseks võtta 1-6 tilka kahe teelusikatäie alusõli (taimne rasvõli) kohta. NB! Kuna tegemist on kõrgekontsentratsiooniliste ainetega, tuleb eeterlikke õlisid alati hoida lastele kättesaamatus kohas kindlalt suletud pudelis. Reeglina mitte määrida lahjendamata õli otse nahale. Koostis: 100% eeterlik õli. Sisaldab peamiselt tsitraali ca 65-85%, mürtseeni ca 12-25%, dipenteeni, linalooli, geraniooli jm komponente.

Kogus
4.50€ 1.35€
 
URIAGE BARIESUN PÄIKESEKAITSE KEHAPIIM SPF50+ LASTELE 100ML

Uriage Bariesun ihupiim SPF50+ on mõeldud tundlikule lapsenahale. Võib kasutada nii näol kui kehal. Kerge, mittekleepuva tekstuuriga ihupiim kaitseb nahka UVA-UVB kiirte ja sinise valguse eest. Ei ärrita silmi, veekindel. Kasutamine: enne päikese kätte minekut kandke ihupiima keha avatud piirkondadele nii, et nahk oleks korralikult kaetud. Korrake protseduuri kui higistate või olete käinud ujumas. Kindlasti kaitske lapsi otseste päikesekiirte eest! Koostis: Aqua (Water, Eau), Dicaprylyl Carbonate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Nano), Ethylhexyl Triazone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Diisopropyl Sebacate, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Silica, C-12-15 Alkyl Benzoate, Diisopropyl Adipate, Bis-Ethylhexyl Oxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Triacontanyl PVP, Glycerin, C20-22 Alkyl Phosphate, C20-22 Alcohols, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Coco-Glucoside, Benzoic Acid, Tetrasodium Edta, Coconut Alcohols, Hydrogenated Polydecene, Tocopheryl Acetate, O-Cymen-5-Ol, Trehalose, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Tocopherol, Spirulina Platensis Extract, Polyquaternium-51.

Kogus
28.40€ 8.52€
 
URINAL KAPSLID N60

URINAL on kombinatsioon jõhvikaekstraktidest, D-vitamiinist ja hariliku kuldvitsa ekstraktist. Harilik kuldvits aitab hoolitseda kuseteede tervise eest ning aitab kaasa normaalsele uriinieritusele. Jõhvikas suurendab uriinieritust ja takistab bakterite kinnitumist põieseinale. D-vitamiin aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele. Kasutamine: 1 - 3 kapslit päevas. Toode ei sobi alla 12-aastastele lastele ja mesilastoodete suhtes allergilistele inimestele. Päevane annus (3 kapslit) sisaldab: suureviljalise jõhvika (Vaccinium macrocarponi) kuivmahla kontsentraat 600 mg, hariliku kuldvitsa (Solidago virgaurea) kogu taime kuivekstrakt (min 10:1 - vastavalt 600 mg), Exocyan suureviljalise jõhvika (Vaccinium macrocarpon) viljade ekstrakt 9 mg, vitamiin D 5,1 mcg. Koostis: sojaoaõli, jõhvika (Vaccinium macrocarpon) kuivmahla kontsentraat; želatiin; niiskusesäilitaja: glütseriin; hariliku kuldvitsa (Solidago virgaurea) ekstrakt; antioksüdant: sojaletsitiin; glaseeraine: mesilasvaha; jõhvikamahlaekstrakt, toiduvärv: raudoksiid (E172); kolekaltsiferool. Päevane annus 1-3 kapslit sisaldab: jõhvika mahla kontsentraat 200,0 mg-600,0 mg, hariliku kuldvitsa ekstrakt 20,0 mg-60,0 mg, Exocyan® jõhvika ekstrakt 3,0 mg-9,0 mg, Vitamiin D 1,7 µg-5,1 µg (34%-102%*). *-protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele.

Kogus
25.00€ 10.00€
 
Esileht
Menüü
Otsi
Minu profiil
Ostukorv