ABC VIT VITAMIIN A+E KAPSLID N60

Täiendav vitamiinide A ja E allikas. Aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele. Aitab kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest. Aitab hoida nahka normaalsena. Kasutamine: Täiskasvanutele 1 kapsel päevas pärast sööki. Päevane annus (1 kapsel) sisaldab: A-vitamiin 800 mcg (100%*), E-vitamiin 25 mg alfa-TE (208%*). *- % soovituslikust päevasest kogusest täiskasvanud inimesele. Koostis: päevalilleõli, želatiin kapsli kestana, DL-alfa-tokoferüülatsetaat (vitamiin E), niiskusesäilitaja glütserool, retinüülpalmitaat (vitamiin A).

Kogus
10.80€ 7.56€
 
ABICIN 30% VAIGULAKK KÜÜNESEENE RAVIKS 10ML

Abicin® 30% vaigulakki kasutatakse küüneseene ja küünevalli põletiku puhul. Vaigulakki kasutatakse välispidiselt paikseks raviks. Kuusevaigu (Picea abies) komponentidel on teaduslikult tõestatud tugev antimikroobne ja seenevastane toime. Abicin® 30% vaigulakk koosneb kuusevaigust ja meditsiiniliseks kasutamiseks mõeldud küünelakist. Kuusevaik kogutakse puid kahjustamata Põhja-Soomest. Abicin® 30% vaigulaki koostist, puhtust ning bioloogilisi ja antimikroobseid toimeid kontrollitakse iga tootepartii puhul. Kasutamisjuhised: Abicin® 30% vaigulakki kasutatakse paikse ravina küüneseene, jalaseene ning bakteriaalse küünevalli põletiku puhul täiskasvanutel. Loksutage pudelit enne kasutamist. Koostis: puhastatud kuusevaik (Picea abies), etanool denat., metoksüisopropanool, propüleen, glükool, isopropüülmüristaat.

Kogus
17.50€ 13.13€
 
ABILAR VAIGUSALV 10% 20G

Abilar® on antimikroobne, põletikuvastane ja epiteelkoe uuenemist soodustav salv. Vaigusalvi mõju põhineb Soome kuusevaigu (Picea abies) komponentide bioloogilisel koostisel. Vaigusalvi kasutatakse kriimustuste, marrastuste, nahapragude ja nahalõhede (suunurgad, näpuotsad, kannad), põletuste, põletikuliste haavade (lamatised, jala- ja diabeetilised haavandid), putukahammustuste korral. Vaigusalv vähendab nahaärritust, sügelust ja kiirendab naha paranemist.

Kogus
14.90€ 11.92€
 
ASEPT ANTISEPTILINE LAHUS 0,1% 100ML

Kasutatakse lahjendamata kujul väikeste haavade, nahakahjustuste, päikesepõletuse ja putukahammustuste puhastamiseks ja desinfitseerimiseks. Lahjendatud kujul ka suu desinfitseerimiseks. Koostis: 0,1 % tsetüülpüridiinkloriid, denatureeritud etanool, puhastatud vesi.

Kogus
4.30€ 3.87€
 
ASEPT ANTISEPTILINE SPREI 0,1% 100ML

Antiseptiline lahus väikeste haavade, nahavigastuste, päikesepõletuste ja putukahammustuste puhastamiseks ja desinfitseerimiseks. Ei tekita kipitust. Koostis: Aqua, Alcohol denat., Cetylpyridinium Chloride.

Kogus
4.90€ 4.41€
 
AVENT SÄILITUSTOPS KAANEGA 180ML N5

Rinnapiima ja toidu säilitamiseks mõeldud topsid, mis mahuvad hästi külmkappi. Ühilduvad Philips Aventi rinnapumpadega ning Classic, Classic + ja Natural sarja luttidega. Säilitustopsidel on kaas, mis tagab kindla tihenduse, et säilitamine ja transportimine oleks mugav. Ohutu kasutada pudelisoojendis, mikrolaineahjus, nõudepesumasinas ja sterilisaatoris. Enne kasutamist steriliseerida kas Avent sterilisaatoris või keeta 5 minutit. BPA-vaba. Pakendis 5 kaanega säilitustopsi.

Kogus
15.20€ 10.64€
 
BABE VENITUSARMIDE VASTANE KREEM PH 5.5 200ML

Aitab vältida salenemise, dieedi, puberteedi, raseduse tulemusena ja sünnitusjärgselt tekkinud venitusarme. Aktiivsed koostisosad pinguldavad nahka, taastavad selle elastsuse ja soodustavad paranemisprotsesse. Aitab ennetada ja korrigeerida venitusarme ja taastab elastsuse ja naha vastupidavuse venimisele. Kasutamine: kanda soovitud piirkonda (tuharatele, reitele, käsivartele, alakõhule, puusadele ja rindadele) kergete ringjalt masseerivate liigutustega kuni täieliku imendumiseni. Soovitatav on toodet kasutada vähemalt kolme kuu jooksul. Koostis: Aqua, Glycerin, Cetearyl Ethylhexonate, Glyceryl Stearate Citrate, C12-13 Alkyl Lactate, Diethylhexyl Carbonate, Rosa Moschata Seed Oil, Methylsilanol Mannuronate, BIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Centella Asiatica Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Silybum Marianum Fruit Extract, Equisetum Arvense Extract, Glycine Soja Seed Extract, Medicago Sativa Extract, Raphanus Sativus Seed Extract, Triticum Vulgare Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Carbomer, Propylene GLycol, Parfum, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexylglycerin, Decyl Glucoside, Alcohol Denat, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Tetrasodium Glutamate Diacetatem Potassium SOrbate, SOdium Benzoate, SOrbic Acid. C.N.157948.5., C.N.P.6970905.

Kogus
29.50€ 20.65€
 
BIODERMA SEBIUM GLOBAL NÄOKREEM AKNELISELE NAHALE 30ML

Intensiivse toimega dermatoloogiline vahend, mis sobib igat tüüpi vistrike hoolduseks. Sebium Global on esimene igat tüüpi vistrike hooldusvahend, mis avaldab mõju nii põhjustele kui ka tagajärgedele. Bakuchiol-i ekstrakti sisaldava patenditud Fluidactiv®-i kompleksi toimel reguleerib Sebium Global naharasu kvaliteeti ja hulka, ei lase sellel pakseneda ja vähendab vistrike teket. AHA-estrite ühend puhastab nahka, vähendab vistrike ja rasukorkide teket. Kreemis sisalduvad tsinkglükonaat ja enoksoloon rahustavad nahka ja leevendavad punetust. Hea talutavus, ei ummista naha poore. Sebium Global on kerge tekstuuriga, hästi imenduv. Kasutamine: Kandke kreemi nahale 1 kuni 2 korda päevas eelnevalt puhastatud nahale. Koostis: Aqua/Water/Eau, C12-13 Alkyl Lactate, Citric Acid, Dipropylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Sodium Hydroxide, Glycerin, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Zinc Gluconate, Salicylic Acid, Arachidyl alcohol, Dimethicone, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Silica, Xanthan Gum, Arachidyl Glucoside, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Glycyrrhetinic Acid, Squalane, Bakuchiol, Sodium Metabisulfite, Xylitol, Propylene Glycol, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Fructooligosaccharides, Mannitol, Propyl Gallate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Rhamnose, Laminaria Ochroleuca Extract, Fragrance (Parfum).

Kogus
25.00€ 17.50€
 
BIODERMA SEBIUM H2O MITSELLAARVESI KOMB.-RASUSELE NAHALE 250ML 

Sébium H2O mitsellaarvesi eemaldab nahalt jumestuse, mustuseosakesed ja liigse rasu leebelt, nahka kuivatamata. Sébium H2O on rikastatud sügavpuhastavate aktiivsete koostisainetega, mis aitavad puhastada nahka sügavuti ja vähendada rasueritust. Patenteeritud rasu-korrigeeriv Fluidactiv® kompleks reguleerib rasu kvaliteeti. Suurepärane taluvus. Ei tekita komedoone. Ei vaja mahaloputamist. Kasutamisjuhised: Niisuta vatipadjake. Puhasta/eemalda jumestus ja kuivata õrnalt. Koostis: Aqua/Water/Eau, PEG-6 Caprylic Glycerides, Sodium Citrate, Zinc Gluconate, Copper Sulfate, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Propylene Glycol, Citric Acid, Disodium EDTA, Cetrimonium Bromide, Fragrance (Parfum). [BI 442]

Kogus
17.20€ 12.04€
 
BIOLATTE BOULARDII KAPSLID N110

Saccharomyces boulardii kaitseb ja parandab kahjustunud limaskestasid. Paranenud limaskest takistab või aeglustab patogeenide pääsu vereringesse. Annustamine: 1–2 kapslit päevas koos veega. Koostis: Sahharomyces boulardii, mahuaine (maltodekstriin kartulist, mikrokristalliline tselluloos), kapsel želatiinist (veisepõhine).

Kogus
37.50€ 33.75€
 
BIOLATTE ORIGINAL KAPS N110

Inimspetsiifilisi piimhappebaktereid sisaldav toode, mille uuritud ja hoolikalt valitud inimspetsiifilised bakteritüved on kiiresti jagunevad ja stabiilsed ning bakterid maksimaalse efektiivsusega. Kaseiini-, laktoosi-, pärmi- ja gluteenivaba. Koostisosad päevases annuses/kapslis: mahuaine: maltodekstriin, mikrokristalne tselluloos, želatiin (kapsel), paakumisvastane aine: ränidioksiid, magneesiumstearaat, piimhappebakterid 4,5E9 cfu: L. casei, L. fermentum, L.acidophilus , S. thermophilus, E. faecium. Kapslite manustamine: kuni 3 kapslit päevas koos veega, ½ tundi enne või pärast söömist, mitte söögiga koos. Annusepakendite manustamine: 1 annusepakend päevas koos veega, ½ tundi enne või pärast söömist. Alla 1a lastele soovitame toodet manustada segades kapslis oleva pulbri vähese vee, rinnapiima või toiduga. Soovitatud annust mitte ületada. Toidulisand ei asenda mitmekülgset toitumist.

Kogus
32.00€ 28.80€
 
BIOLATTE ORIGINAL-L PULBER 60G

Toode sisaldab imikule omast ja kliiniliselt kontrollitud piimhappebakterit Bifido bacterium Bb-12, samuti kolme teist elujõulist ja inimspetsiifilist bakteritüve. Original–L ei sisalda allergeene ning seda võib anda juba vastsündinule. Laktoosi–, kaseiini– ja gluteenivaba. Annustamine: 2,5 g (1 tl) segatuna veega (max 37 kraadi). Soovitatud päevast annust mitte ületada. Koostis: meditsiiniline glükoos, piimhappebakterid 7,5E9 cfu: L. casei, L. fermentum, Bifidobacterium Bb-12, S. thermophilus.

Kogus
26.90€ 24.21€
 
BIOLATTE SUBTILIS KAPSLID N60

Biolatte Subtilis on vastupanuvõimet tugevdav toode, mis sisaldab patenditud Bacillus subtilist, soolestiku mikroobi tüve, mis toodab looduslikku antibiootikumi – subtiliini. Tsink toetab rasvhappe ainevahetust, pH tasakaalu ning immuunsüsteemi tavapärast toimimist. Kaseiini-, laktoosi-, pärmi- ja gluteenivaba. Annustamine: 1-2 kapslit päevas koos veega, söömise ajal. Alla 1- aastastele lastele soovitatakse toodet manustada segades kapslis oleva pulbri vähese vedeliku või toiduga. Kapslis oleval pulbril on mõrkjas maitse. Päevane annus 1 kapsel sisaldab- mahuaine: maltodekstriin, mikrokristalne tselluloos, želatiin (kapsel), paakumisvastane aine: ränidioksiid, magneesiumsteraat, Bacillus subtilis 2,5E9 cfu, tsink pikolinaat 3,45 mg (23% päevasest kogusest).

Kogus
31.90€ 28.71€
 
BIONIKE ONAILS ONIX KÜÜNTE NÄRIMISVASTANE VEDELIK 11ML

Tänu taimsete ekstraktide mõru ja terava maitse kahetoimelisele mõjule vähendab vedelik soovi hammustada küüsi ja küünenahka. Kasutamine: Hõõruda aplikaatori harjaseid sõrmede vahel, et neid kasutamiseks ette valmistada. Kanda vedelikku külluslikult küüntele ja neid ümbritsevale nahale ja lasta kuivada. Korrata protseduuri pärast käte pesemist. Koostis: Aqua (Water), Capsicum Frutescens Fruit Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Alcohol Denat, Quassia Amara Wood Extract, Methylpropanediol, Glucose, Denatonium Benzoate, Lactic Acid, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Propylene Glycol.

Kogus
10.60€ 9.01€
 
BORO PLUS NAHAHOOLDUSKREEM 25ML LILLA

Sobib igapäevaseks kasutamiseks kuiva ja väga kuiva naha puhul. Boroplus sobib ärritunud ja lõhenenud naha rahustamiseks, putukahammustuste leevendamiseks, väikeste kriimustuste ja sisselõigete korral. Sisaldab antiseptilisi ja rahustava toimega taimseid koostisaineid. Kasutamine: Kandke nahale masseerige kuni täieliku imendumiseni 2 korda päevas. Mitte kasutada alla 3-aastastel lastel. Koostis: Parafiinum Liquidum, Paraffin, Talc, Cera Microcristallina, Zinc Oxide, Aqua, Cetearyl Alcohol, Parfum, Hedychium Spicatum Extract, Azadirachta Indica Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Santalum Album (Sandalwood) Extract, Vetiveria Zizanoides Root Root Extract, Hemidesmus Indicus Root Extract. Buchanania Latifolia Extract, Phenoxyethanol, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Rhizome Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Ocimum Basilicum Oil, Sodium Lauryl Sulfate, Xanthan Gum, Ceteareth-20, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Citral, Coumarin, Eugenol, Evernia Prunastri Extract, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronella, Isoeugenol, Limonene, Linalool.

Kogus
3.90€ 3.12€
 
CICCARELLI LOODUSLIK PIMSSKIVI MITMETOIMELINE

Topelt silendava toimega. Pimsskivi roheline osa eemaldab kuiva, tugeva naha ja nahapaksendid jalgadelt. Pimsskivi valge osa muutab jalad pehmeks ja siledaks. Ideaalne kasutamiseks ka kätel, küünarnukkidel ja põlvedel. Kasutamine: Niisuta pimsskivi sooja veega, lisa seepi ning hõõru õrnalt töötlemist vajavat ala. Mitte kasutada nahal, millel esineb punetust. sisselõikeid või lõhesid. Mitte kasutada alla 3-aastastel lastel. Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatud kohas. Välispidiseks kasutamiseks. Pakendis 1 tk.

Kogus
6.10€ 4.58€
 
CICCARELLI LOODUSLIK PIMSSKIVI MUST

Tänu hoolikalt valitud mineraalidele on pimsskivil sile ja rabe konsistents, mille õrn silendav toime jätab sinu jalad pehmed, siledad ja elastse nahaga. Toode eemaldab kergelt isegi nikotiini laigud, olles ideaalne kasutamiseks ka kätel, küünarnukkidel ja põlvedel. Dermatoloogiliselt testitud! Kasutamisjuhised Niisutada pimsskivi kuuma veega, lisada seepi ning õrnalt hõõruda töötlemist vajavat ala. Hoiatused ja ettevaatusabinõud Mitte kasutada nahal, millel esineb punetust, sisselõikeid või lõhesid. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Mitte kasutada alla 3-aastastel lastel. Välispidiseks kasutamiseks.

Kogus
3.20€ 2.40€
 
COMPEED VILLE ENNETAV PULK 8ML

Villidevastane pulk kaitseb koheselt hõõrdumise eest, et vältida villide teket. Tekitab nahale kaitsva barjääri hõõrdumise vastu. Kasutamisjuhised: Määri kannale või mõnele muule kehaosale, kus soovid vältida hõõrumist ja villide teket. Hea kasutada ka profülaktiliselt uusi kingi kandes. Ei jäta plekke ega tee jalgu libedaks. Ära kasuta juba olemasolevatel villidel või lahtistel haavadel. Koostis: Hydrogenated Vegetable Oil, Stearyl Alcohol, Octyldodecanol, Phenoxyethanol, Parfum.

Kogus
11.30€ 7.91€
 
DR.MÜLLER IMEMISPASTILLID SALVEI JA MEEGA N12

Abistav vahend külmetuse korral. Annustamine: Täiskasvanud: 1 pastill 6 korda päevas, lapsed alates 3. eluaastast: 1 pastill 2-5 korda päevas. Koostis: 1 pastill sisaldab: salveiekstrakt 37,5 mg, salvei eeterlik õli 7 mg, vitamiin C 6 mg (7%), sahharoos, glükoosisiirup, mesi, looduslik lõhna- ja maitseaine. 6 pastilli sisaldab: salveiekstrakt 225 mg, salvei eeterlik õli 42 mg, vitamiin C 36 mg (45%), sahharoos, glükoosisiirup, mesi, looduslik lõhna- ja maitseaine.

Kogus
5.70€ 4.56€
 
ECHINAMAX PUNASE PÄEVAKÜBARA SIIRUP LASTELE 200ML

Echinamax siirup sisaldab punase päevakübara (Echinacea purpurea) ja teiste ravimtaimede ekstrakte (kummeli-, huulheina- ja aniisiekstrakti) ning on magustatud meega. Punane päevakübar toetab immuunsüsteemi, suurendades organismi vastupanuvõimet. Annustamine: Täiskasvanutele: 15 ml (1 supilusikatäis) 1-3 korda päevas. Üle 2 aastasele lastele: 5 ml (1 teelusikatäis) 3 korda päevas. Päevane annus (45 ml) sisaldab: punane päevakübar 2700 mg, kuivatatud kummel 336 mg, aniisi seemned 90 mg. Koostis: punase päevakübara ekstrakt; kummeliekstrakt, vesi, aniisiekstrakt, siirup, mesi, mentool, karboksümetüültselluloos, säilitusained kaaliumsorbaat ja naatriumbensoaat, etanool.

Kogus
10.20€ 7.14€
 
ECOSH KULDJUME ILUVITAMIIN N90

Kuldjume tootes on viinamarjaseemne ekstrakt ja luteiin antioksüdantse toimega. C-vitamiin aitab kaasa kollageeni moodustumisele naha normaalseks talitluseks. Vitamiinid B2, B3, E, A aitavad hoida nahka normaalsena ning kaitsta nahka vananemise eest. Tsink aitab kaasa vitamiin A normaalsele ainevahetusele ja hoida nahka normaalsena. Beetakaroteen toetab rakkude arengut. Vask aitab kaasa naha normaalsele pigmentatsioonile. Kasutamine: 2 kapslit päevas koos toiduga. Mitte ületada soovitatud annust. Päevane annus (2 kapslit) sisaldab: viinamarjaseemne ekstrakt 600 mg, L-türosiin 250 mg, C-vitamiin (kaltsium L-askorbaat ja L-askorbüül-6-palmitaat) 50 mg (62,5%*), vitamiin B2 (naatriumriboflaviin) 35 mg (2500%*), vitamiin B3 (nikotiinamiid) 30 mg (187,5%*), E-vitamiin (d-alfa tokoferüül suktsinaat) 12 mg (100%*), beetakaroteen 12 mg, tsink 10 mg (100 %*), vask 2 mg (200 %*), luteiin 2 mg, hüaluroonhape 1 mg, A-vitamiin 800 μg (100 %*). * – protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele. Koostis: viinamarjaseemne ekstrakt, L-türosiin, C-vitamiin (kaltsium L-askorbaat ja L-askorbüül-6-palmitaat), B2-vitamiin (naatriumriboflaviin), B3- vitamiin (nikotiinamiid), E-vitamiin (d-alfa tokoferüül suktsinaat), beetakaroteen, tsink (tsinkdiglütsinaat), vask (vaskglükonaat), luteiin, hüaluroonhape, A-vitamiin (retinüülpalmitaat), taimne kapsel (glaseeraine pullulaan).

Kogus
34.00€ 30.60€
 
FERROFORTE B+C 250ML

Looduslik rauamikstuur raua imendumist soodustavate B-rühma vitamiinide ja C-vitamiiniga, milles raud on hästiimenduva orgaanilise tsitraadina. Mikstuur on eriti soovitatav rasedatele, dieedi või ühepoolse toiduvaliku korral ning haigustest taastumise perioodil. Ka sportlastele ja inimestele, kes higistavad palju või tunnevad pidevalt väsimustunnet. Annustamine: 15ml päevas enne sööki. Enne tarvitamist loksutada. Avatud pudel säilib külmkapis 2 kuud. Päevane annus (15 ml) sisaldab: raud 18 mg (1129%*), B1-vitamiin 1,1 mg (100%*), B2-vitamiin 1,4 mg (100%*), B6-vitamiin 1,4 mg (100%*), B12-vitamiin 2,5 mcg (100%*), foolhape 200 mcg (100%*), C-vitamiin 75 mg (94%*). * - % päevasest soovitatavast kogusest täiskasvanutele. Koostis: mustsõstramehu, põldosja ekstrakt, nõgeseekstrakt, kaseleheekstrakt, iisopiekstrakt, siiirup, teelehe ekstrakt, sidrunmelissi ekstrakt, mesi, askorbiinhape, raudtsitraat, tsüanokobalamiin, Na-riboflaviin-5-fosfaat, püridoksiinhüdrokloriid, tiamiinhüdrokloriid, pteroüülmonoglutamiinhape, paakumisvastased ained glütserool ja karboksümetüültselluloos, säilitusained kaaliumsorbaat ja naatriumbensoaat.

Kogus
10.40€ 8.84€
 
FLEXICUR PLUS LIIGESETABLETID N30

Flexicur on kantaluup melonist ja kurkumi ekstraktist saadud kurkumiinide kompleks, mis sisaldab superoksiid dismutaas ensüüme. Kasutamine: 1 tablett koos suure klaasi veega söögi ajal või söögiaegade vahel. Alustav kuur: 3 tabletti päevas. Säilitav kuur: 1 tablett päevas. Mitte soovitatav raseduse ja rinnaga toitmise ajal ning alla 18. aastastel lastel. Antikoagulantide kasutamisel konsulteerida eelnevalt arstiga. Mitte kasitada maksa- ja sapiteede vaevuste ning sapikivide korral. Ravimite samaaegsel kasutamisel konsulteerida eelnevalt arstiga. Koostisosad: mahuaine: mikrokristalne tselluloos; emulgaator: soja fosfolipiidid; kurkumi kuivekstrakt (Curcuma longa L. ekstrakt-240 mg/3 tabletti); glaseerained: hüdroksüpropüülmetüültselluloos, hüdroksüpropüültselluloos, meloni kuivekstrakt (Cucumis melo LC.-10 mg/3 tabletti); paakumisvastane aine: magneesiumstearaat.

Kogus
22.50€ 18.00€
 
HUMER KÕRVASPREI 75ML

HUMER kõrvasprei on mõeldud välise kuulmekäigu regulaarseks puhastamiseks ja vaigukorkide tekkimise ennetamiseks. HUMER kõrvasprei on isotooniline lahus, mida pihustatakse koonusega kaitstud otsiku abil kuulmekäiku. Väliskuulmekäigu terviklikkus ja pH-tase säilivad. Lihtsustab mustuse ja liigse vaigu eemaldamist, ennetades vaigukorkide moodustumist. Koostis: puhastatud vesi, naatriumkloriid, bensalkooniumkloriid, dinaatriumedetaat, dinaatriumfosfaat, naatriumhüdroksiid.

Kogus
14.00€ 9.80€
 
Esileht
Menüü
Otsi
Minu profiil
Ostukorv